Hur applicerar jag Tanrevel® One?

  • FÖRE APPLICERING

    1. Exfoliera: Börja med att ge din hy en skonsam exfoliering 24 timmar innan applicering för att avlägsna döda hudceller. Detta gör att Tanrevel® fäster bättre och resultatet varar längre.

    2. Fyll på med formula: Innan användning, se till att din Tanrevel® One är laddad. Innan du använder din Tanrevel® One för första gången ska enheten laddas i 2 timmar. Ledlampan lyser blått när enheten laddas och slocknar när den är fulladdad. När du märker att trycket är lågt är det dags att ladda enheten igen.

    Fyll enheten med formula genom att ta bort locket på enheten och öppna behållaren. Använd pipetten och fyll på med formula. Börja med en liten mängd för att se hur långt formulan räcker för ditt användningsområde och fyll sedan på efter hand.

     

    APPLICERING

    Applicera Tanrevel® på torr och rengjord hy. Tänk på att inte använda en oljebaserad rengöring innan eller efter applicering av Tanrevel® för att säkerställa optimalt resultat.

    Håll enheten 10-15 cm från ansikte och dekollatage. Använd långsamma rörelser och spraya över huden tills enheten slutar spraya. Enheten slutar spraya efter cirka 40 sekunder och detta indikerar att ett lager är applicerat.

    Formulan är byggbar och du kan anpassa intensiteten genom att applicera fler lager. Börja med ett lager, vänta en kort stund och öka upp till fem lager med Tanrevel® One för ett djupare resultat.

    Effekten syns omedelbart men fortsätter att utvecklas under 6 timmar. Vänta minst 2 timmar innan du applicerar smink eller hudvårdsprodukter och undvik att duscha 6 timmar efter applicering.

     

    EFTER APPLICERING

    Rengör enheten efter varje användning

    1. För över eventuell överflödig formula från behållaren till flaskan med hjälp av pipetten.
    2. Häll varmt kranvatten i ett glas och använd sedan flaskans pipett för att fylla behållaren med vattnet.
    3. Spraya ut det varma vattnet.
    4. Din Tanrevel® One är nu rengjord.

    I brun utan sol är den aktiva ingrediensen DHA och det är denna ingrediens som gör dig brun. DHA är en naturlig sockermolekyl, som ibland kan leda till att formulan fastnar och täpper till munstycket på enheten. När detta inträffar blockerar det öppningen, och enheten slutar spruta formula eller ger ett fläckigt resultat. Undvik ett fläckigt resultat och öka livslängden på din enhet genom att rengöra din enhet efter varje användning.

    Förvaring: Rengör din enhet efter varje användning och förvara den utan formula.

  • Fick du svar på din fråga?