Vad är skillnaden mellan nya och gamla Tanrevel® Pro?

• När vi utvecklade Tanrevel® Pro tog vi hänsyn till era önskemål. Vi har behållit alla de omtyckta funktionerna från den tidigare modellen, inklusive förmågan att ge en gradvis solkysst lyster på bara 60 sekunder, utan att kompromissa med kvaliteten på resultatet.

Vi har också lagt till fler innovativa funktioner för att göra appliceringen så felfri som möjligt varje gång. Med vårt intuitiva refill-system blir påfyllningen enklare, vilket minimerar spill och låter dig som användare fokusera på att uppnå det perfekta resultatet utan avbrott.

Tanrevel® Pro har en ny geometrisk design i premiummaterial med en elegant mörkbrun metallisk beläggning som gnistrar i ljuset, likt den solkyssta lystern den skapar. Tanken bakom designen är att skapa en teknisk produkt som passar in i alla badrum och som man gärna låter stå framme.

Med Tanrevel® Pro strävar vi efter att erbjuda våra kunder den ultimata kombinationen av innovation, hudvård, prestanda och bekvämlighet.