Vad är skillnaden mellan "Spray-Tan Formula Dark Cool" och "Spray-Tan Formula Dark Warm?"

• Spray-Tan Formula Dark Cool: Passar kalla undertoner. Tanrevel® Dark Cool Formula ger dig omedelbar solkysst lyster med en enkel knapptryckning. Bygg upp intensiteten i din ton lager för lager. Den är berikad med olivpigment som vårdar huden och harmoniserar med röda, och rosa hudtoner.

Spray-Tan Formula Dark Warm: Passar varma undertoner. Tanrevel® Dark Warm Formula ger dig en omedelbar solkysst lyster med en enkel knapptryckning. Bygg upp intensiteten i din ton lager för lager. Den är berikad med violetta pigment som vårdar huden och harmoniserar med gula, och neutrala hudtoner.

Undrar du vilken spray-tan formula du ska välja? Gör vårt test här: https://6i63rpgc5jp.typeform.com/underton?typeform-source=faq.tanrevel.se