Hur förbereder jag min hud på bästa sätt innan jag applicerar brun utan sol?

  • En ordentlig scrubb
    Skrubba din  hud 24 timmar innan du ska busa dig. Detta tar bort döda hudceller och skapar en jämn och fin yta på huden där brun utan sol-produkten ska appliceras. Detta kommer i sin tur att resultera i en jämn gyllene färg. Undvik oljebaserade skrubbar eftersom att dessa kommer att skapa en film på huden vilket är perfekt för att låsa in fukt men inte idealisk för brun utan sol.

    Vaxa eller raka dig i förväg
    Eventuell hårborttagning bör utföras 24 timmar före du applicerar brun utan sol. Detta för att säkerställa att huden har lugnat ned sig och att eventuella sår har läkt. Att vaxa sig precis efter att ha applicerat brun utan sol betyder bara en hel del extra arbete. Vaxet kommer att avlägsna brun utan sol-produkten på nolltid. Se till att ta hand om hårborttagning innan du fixar din bränna!

    Var sparsam med fukten
    Fukt är superviktigt i de flesta fall, men på den dagen du planerar att applicera brun utan sol, bör du vara sparsam på fuktgivande produkter. Undvik lotion, deodorant och parfym. Om du känner att din torra hud kommer att vara ett problem, applicera då en lätt olja på de torraste partierna under morgonen.

    En kall dusch för jämn hy
    Om du bestämmer dig för att ta en dusch innan du applicerar brun utan sol, se då till att duscha i kallt vatten precis innan du hoppar ur duschen. Kallt vatten kommer att stänga igen dina porer så att brun utan sol-produkten inte täpper till dem.

  • Fick du svar på din fråga?