Hur applicerar jag Tanrevel® Pro?

• FÖRE APPLICERING

1. Exfoliera - Börja med att ge din hy en skonsam exfoliering 24 h innan applicering för att avlägsna döda hudceller. Detta gör att Tanrevel® fäster bättre och resultatet varar längre.
    2. Fyll på med formula - Innan användning, se till att din Tanrevel® Pro är laddad. Enheten lyser rött om den behöver laddas. Använd USB-C laddaren och ladda enheten tills den lyser grönt.

Fyll enheten med formula genom att ta bort locket på enheten och öppna behållaren. Använd pipetten och fyll på med formula. Börja med en liten mängd för att se hur långt formulan räcker för ditt användningsområde och fyll sedan på efter hand.

APPLICERING

Applicera Tanrevel® på torr och rengjord hy. Tänk på att inte använda en oljebaserad rengöring innan eller efter applicering av Tanrevel® då vår formula då inte fäster.

Håll maskinen 30-40 cm från ansiktet och kroppen. Använd långsamma rörelser och spraya över huden i 15-30 sekunder för att skapa ett jämt lager. Du kan anpassa intensitet genom att applicera fler lager. Börja med ett lager, vänta en kort stund och öka upp till tre lager med Tanrevel® Pro för ett djupare resultat.

Effekt syns omedelbart men fortsätter utvecklas under 6 timmar. Vänta minst 2 timmar innan du applicerar smink eller hudvårdsprodukter och undvik att duscha 6 timmar efter applicering.

EFTER APPLICERING

Rengör efter varje användning:

1. Se till att använda upp formulan du fyllt din behållare med.
    2. Ta av behållaren från enheten genom att vrida behållaren i moturs riktning.
    3. Lyft upp behållaren från enheten.
    4. Fyll behållaren med varmt kranvatten. Det är viktigt att använda sig av varmt kranvatten vid rengöring för att få bort formula som kan ha fastnat eller torkat i enheten.
    5. Torka av behållaren och sätt tillbaka den på enheten.
    6. Spraya ut vattnet. 7. Din Tanrevel® Pro är nu rengjord.

I brun utan sol är den aktiva ingrediensen DHA och det är denna ingrediens som gör dig brun. DHA är en naturlig sockermolekyl, som kan leda till att formulan fastnar och täpper till munstycket på enheten. Undvik ett fläckigt resultat och öka livslängden på din enhet genom att rengöra din enhet efter varje användning.

Förvaring - Rengör din enhet efter varje användning och förvara den ståendes utan formula.