När får jag min order om jag har valt Budbee som leveranssätt?

• Om du har fått ett sms om att din order är på väg från Budbee rekommenderar vi dig att ta kontakt direkt med dem. Du hittar kontaktuppgifter här! Vi rekommenderar även att du laddar ner deras app för att se mer information om din leverans.

Hittar du inga uppgifter i appen betyder det att din order inte ännu har skickats från vårt lager. Du kommer få ett mejl från oss så snart ditt paket har lämnat vårt lager.