Hur rengör jag min Tanrevel® Pro?

• Nya Tanrevel® Pro:

För att rengöra din Tanrevel® Pro följer du stegen nedan:

1. Se till att använda upp formulan du fyllt din behållare med.
    2. Ta av behållaren från enheten genom att vrida behållaren i moturs riktning.
    3. Lyft upp behållaren från enheten.
    4. Fyll behållaren med varmt kranvatten. Det är viktigt att använda sig av varmt kranvatten vid rengöring för att få bort formula som kan ha fastnat eller torkat i enheten.
    5. Torka av behållaren och sätt tillbaka den på enheten.
    6. Spraya ut vattnet.
    7. Din Tanrevel® Pro är nu rengjord.

Tidigare Tanrevel® Pro:

För att rengöra din Tanrevel® Pro följer du stegen nedan:

1. För över eventuell formula från behållaren till flaskan med hjälp av pipetten.
    2. Ta av behållaren från enheten med hjälp av de två knapparna på sidan. Detta behöver göras för att inte skada batteriet med vatten.
    3. Öppna silikonlocket på behållaren och fyll på med varmt kranvatten. Det är viktigt att använda sig av varmt kranvatten vid rengöring för att få bort formula som kan ha fastnat eller torkat i enheten.
    4. Torka av behållaren och sätt tillbaka den på enheten.
    5. Spraya ut vattnet.
    6. Din Tanrevel® Pro är nu rengjord.

I brun utan sol är den aktiva ingrediensen DHA och det är denna ingrediens som gör dig brun. DHA är en naturlig sockermolekyl, som ibland kan leda till att formulan fastnar och täpper till munstycket på enheten. När detta inträffar blockerar det öppningen, och enheten slutar spruta formula eller ger ett fläckigt resultat. Undvik ett fläckigt resultat och öka livslängden på din enhet genom att rengöra din enhet efter varje användning.

Förvaring: Rengör din enhet efter varje användning och förvara den ståendes utan formula.