Hur rengör jag min Tanrevel PRO?

1. Ta av behållaren från maskinen med hjälp av de två knapparna på sidan. Detta behöver göras för att inte skada batteriet med vatten.
    2. Öppna silikonlocket på behållaren och fyll på med varmt kranvatten.
    3. Torka av behållaren och sätt tillbaka den på maskinen.
    4. Spraya ut vattnet.

Det är viktigt att använda sig av varmt kranvatten vid rengöring för att få bort färg som kan ha fastnat eller torkat i maskinen.

Skulle en rengöring inte lösa problemet, upprepa rengöringsprocessen 2-3 gånger.

I vår färg finns det DHA, det är detta som gör dig brun. DHA är en naturlig sockermolekyl, som ibland kan leda till att färgen fastnar och täpper till munstycket på maskinen. När detta inträffar blockerar det öppningen, och maskinen slutar spruta färg eller ger ett fläckigt resultat.