Kan jag använda brun utan sol om jag är gravid?

 • Att använda brun utan sol under graviditet är i allmänhet säkert, särskilt om du väljer produkter som är specifikt formulerade för känslig hud och är fria från skadliga kemikalier. Här är några säkerhetsåtgärder att tänka på när du använder brun utan sol under graviditet:

  Välj beprövade proukter
  Använd brun utan sol-produkter som är speciellt formulerade för känslig hud och är fria från skadliga kemikalier. Tanrevels formula är baserad på naturliga ingredienser och är 100% vegansk. 

  Undvik aerosolprodukter
  Undvik spraytans i aerosolform. Ska du göra en spraytan, undvik att andas in produkten och spraya i ett ventilerat utrymme. 

  Testa innan
  Om du överväger att använda en ny produkt, gör ett hudtest på en liten del av huden för att säkerställa att du inte får en reaktion. 

  Brun utan sol generellt sett en säker metod för att få en solbränna under graviditeten. Men det är alltid bäst att vara försiktig och ta hänsyn till din egen hälsa och eventuella rekommendationer från din läkare. Om du är osäker, konsultera din läkare för personlig rådgivning baserat på din specifika situation.

 • Fick du svar på din fråga?